Slagstempels

Gepubliceerd jul. 19, 21
6 min read

Wax Stempel Met De Beste Prijs-kwaliteitsverhouding

Op of in welke ondergrond u ook wilt stempelen of dat u nu een stempelafdruk met inkt op papier of in hout een afdruk wilt branden met een brandstempel of u wilt een afdruk ergens in gaan slaan met een slagstempel, in onze stempelfabriek worden alle stempels op maat gemaakt.

Elk stempel kan worden voorzien van tekst eventueel in combinatie met uw bedrijfslogo of afbeelding. Een eigen ontwerp kan worden aangeleverd of u kunt ons de layout voor de stempel laten opmaken. Datum of nummerstempels kunnen ook in combinatie met tekst/logo worden gemaakt. Stempelinkten zijn er in diverse kleuren, alle zelfinktende stempels worden geleverd met een zwart inktkussen echter een andere kleur stempelinkt is ook mogelijk.

Stempels Laten Maken Met Logo

Kunt u het merk of type stempel niet vinden neem dan contact met ons op. Wij adviseren u dan graag om voor u de juiste stempel of inkt voor uw toepassing te kiezen! Bel ons op 020-6167264 of mail naar of kom langs bij ons in de winkel in de De Clercqstraat 15 te Amsterdam (lakstempels).

Het laten maken van een stempel van mijn logo heeft wel wat voeten in aarde gehad. In het begin had ik een stempel van fimoklei gemaakt. Het voordeel is dat het best sterk is. Het nadeel, je krijgt het nooit goed scherp (wax stempel). Daarna heb ik een lange tijd een gewone rubberen stempel gebruikt.

Slagletters Kopen

Brandmerk Stempel Laten MakenKaarsvet Stempel

Rechts heb ik een foto geplaatst. Maar was de klei net iets te hard, dan kreeg ik de afdruk er niet in. Te zacht en de klei ging in de stempel zitten. Op zoek naar een stempel die gewoon stevig genoeg zou zijn om ook in leerharde klei een "indruk" achter te laten...

Houten handstempels personaliseren Gepersonaliseerde houten handstempels van topkwaliteit goedkoop en snel bestellen bij Stempel 539. Houten handstempels zijn de stempels zoals wij deze nog kennen van vroeger en zijn momenteel weer erg in trek. Erg degelijk met een retro design. xenos stempels. De houten handstempels zijn gemaakt van beukenhout en voorzien van een vernislaag.

Stempel Hartje

Stempel HartjeStempel Laten Maken Logo

U kunt zelf de ontwerpen aanleveren via onze uitgebreide designtool maar u kunt ook onze hulp inschakelen hierbij. In het laatste geval zullen wij een ontwerp voor u maken dat aan al uw wensen voldoet. Houten handstempels in alle soorten en maten Houten handstempels bestaan uit geheel duurzaam geproduceerd hout waar een rubberen stempelplaatje op is gemonteerd.

Houten handstempels worden veel gebruikt in horeca en op festivals. Dankzij een stempel op de handen van de bezoekers is er bijvoorbeeld makkelijk onderscheid te maken tussen minder- en meerderjarigen of bezoekers die al betaald hebben. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld het welbekende ‘NIX 18’ logo. Uiteraard bieden wij voor alle soorten stempels de juiste soorten inkt en accessoires.

Zelf Stempel Maken

Stempels worden in verschillende uitvoeringen geleverd. We hebben zelfinktende stempels voor tekstplaatjes in verschillende maten, afhankelijk van het aantal tekstregels, stempels met houten montuur in elke maat, welke worden gemaakt volgens uw logo of ontwerp. Tevens leveren wij: bandstempels, datumstempels, lakstempels, preegstempels, ook wel blinddruk -/ reliëftangen genoemd - lakstempel kopen.Door de toegenomen drukte vanwege de lockdown kan het zijn dat de vertragingen langer zijn dan de 2 tot 7 werkdagen (stempel naam). Momenteel wachten we op delen van leveringen van leveranciers uit andere landen waar strenge maatregelen gelden. Hou hier rekening mee, heeft u na 8 werkdagen (gelieve dit aan te houden) nog niets vernomen mailt u dan naar Er is een grote toestroom van email met tussentijdse updates, dat zijn er zoveel dat we op dat moment door diegene die moet antwoorden geen pakketjes in kunnen laten pakken.

Slagletters Kopen

De meeste pakketten gaan wel heel snel de deur uit, het ligt momenteel echt aan grondstoffen en toeleveringen. MVG Diana Maison, Mansion .

Stempel Materialen Kopen - Online WebshopStempel Logo

20 zegels, in de kleur antiek, goud of wit. Formaat lakstempel: 25mm rond, Levertijd: plm. 2 weken Let op: een gepersonaliseerde lakstempel wordt op maat gemaakt aan de hand van je keuzes en kunnen niet worden geretourneerd. Je ontvangt na je bestelling een digitale proefdruk van het ontwerp. Zodra je deze digitale proefdruk hebt goedgekeurd, begint de productie. stempel met naam.

Lakzegels

Door een La Lettre-product te bestellen, geef je aan dat je onze hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

Brandstempel Zelf MakenStempel Laten Maken Goedkoop

Om een unieke trouwuitnodiging of geboortekaartje mee te versieren of te versturen! De waxzegel worden op maat voor jullie gemaakt! Je maakt een keuze uit het model en de kleur en geeft deze aan mij door via het contactformulier. Je ontvangt via de mail de factuur, na ontvangst van je betaling ga ik de waxzegels voor jullie produceren.

Babyvoetjes Stempel

Chique LakzegelsSpreuktegel Maken

excl. verzendkosten. Waxzegels worden met de hand gemaakt van flexibele wax, het voordeel is dat flexibele wax niet breekt niet in de post. Alle zegels worden geleverd met een dubbelzijdig kleefrondje waardoor je de zegel op elke gewenste plek kan bevestigen. Formaat: ± 3 cm Levertijd: ± 1 week Dan ontvang ik graag de volgende gegevens via het contactformulier van jullie: Naast de standaard modellen kan ik ook een op maat lakstempel voor jullie maken en daarmee zegels maken.

De kosten van een stempel met een doorsnede van 25mm zijn vanaf € 47,50, dit is exclusief eventueel ontwerp op maat van de stempel. De waxzegels worden met de hand gemaakt en kunnen daardoor ook kleine verschillen hebben. Grote aantallen (meer dan 100 stuks) kunnen dus een langere levertijd hebben.

Stempel Laten Maken - Binnen 1 Werkdag Verzonden!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze webshop krijgt. Geen van onze cookies slaat persoonsgegevens op.

Wilt u meer informatie of een stempel bestellen? Belt u dan gerust met Michel of Moniek de Letter of stuur ons een e-mail. slagstempels leer.

Slagstempel

Dit is een verplicht veld Dit is een verplicht veld De door u ingevulde naam is niet juist. De door u ingevulde achternaam is niet juist - lakstempels. Dit is geen correct mailadres. Dit is een verplicht veld Dit mailadres is al in gebruik. Dit is een verplicht veld Het door u ingevulde wachtwoord is niet juist.

Vul alstublieft maximaal 16 karakters in. De ingevulde wachtwoorden komen niet overeen. Dit is een verplicht veld E-mail of wachtwoord is niet juist. Hoe ontwerp ik een stempel met behulp van de wizard? Stap 1: Selecteer een stempel. Stap 2: Scroll daar naar beneden en klik op de oranje button "de wizard gebruiken".

Het Maken Van Een Lakafdruk - Zegelringen

Dit wordt de basis voor uw eigen ontwerp. Stap 4: Personaliseer het door u gekozen sjabloon: : Hier kunt u de tekst per regel veranderen. Via de onderste regel verandert u alle regels ineens. De functies auto-size en auto-breedte zorgen voor het vullen van het stempeloppervlak :Om een ander logo te plaatsen dan het in het voorbeeld gebruikte, dient u -indien nodig- het oude logo eerst te verwijderen (-).

Indien u kiest voor uw eigen logo: (pijltje helemaal rechts) UPLOADEN. - + kies uw bestand (op uw eigen computer). Klik nu op UPLOADEN. Als de balk vol is en de tekst 'klaar' verschijnt, klikt u op daaronder 'klaar' . Nu kunt u uw afbeelding positioneren, vergroten, verkleinen etc. Voor het 100% uploaden van uw afbeelding gaat u als volgt te werk: u maakt een achtergrondafbeelding in dezelfde grootte als de maten van de tekstplaat.

Meer van Cadeau

Navigation

Home

Latest Posts

Aanbiedingen - Overzicht

Published Jul 22, 21
6 min read

Dagaanbieding

Published Jul 22, 21
6 min read

Ondergoed - Heren, Dames

Published Jul 20, 21
3 min read